Judith de Vries

Description

Waarom ben je community manager?

Ik word heel blij van het faciliteren van mensen om elkaar en elkaars kennis te vinden en te benutten en zo van 1+1 samen 3 maken, of 100. Mensen dit laten ontdekken, overzicht houden over de communities en steeds weer nieuwe kansen zien maakt het extra leuk.

Waar heb jij je kunsten tot nu toe vertoond?

Bij de politie en in een aantal vrijwilligers communities.

Wat wil je voor CMNL betekenen?
Nu we binnenkort een eigen community gaan starten, heb ik heel veel zin om ook hier de enorme schat aan kennis, kunde en ervaring van alle leden met elkaar te gaan delen en verbinden. Als community managers kunnen we elkaar ongetwijfeld enorm helpen en inspireren. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig wat er in onze community zal ontstaan. Hopelijk mooie dingen die we afzonderlijk van elkaar nooit zouden bedenken.

Wat is een belangrijke les die je hebt geleerd?
Het is heel belangrijk om voor alle mensen in een community de vraag ‘What’s In It For Me’ te kunnen beantwoorden. Want hoewel het charmante aan communities is dat er gedeeld en samengewerkt wordt als groep, wordt de waarde ervan door individuen bepaald. Mensen wordt het meest actief als ze zich verbonden voelen met de community, en die verbondenheid ontstaat wanneer de ‘WIIFM’ vraag een duidelijk antwoord kent.

 

 

 

Wat wil je graag van andere community managers leren?

Hoe we de balans blijven vinden tussen het vieren van de kleine successen in onze eigen werkomgeving en aan de andere kant de grotere ontwikkelingen en toekomstperspectieven van het vak.