CMNL #34: Interne communities

Een kijkje achter de schermen bij de Politie en IBM

Op 7 september van 18:00 tot 21:00 krijg je de unieke kans om te gast te zijn bij de Politie aan de Elandsgracht 117 in Amsterdam. We nodigen je van harte uit voor het 2e CMNL event nieuwe stijl met het thema “Interne communities”. Schrijf je nu in, er zijn maar 40 kaarten beschikbaar!

Community managers hebben met veel verschillende typen communities te maken en misschien wel een van de uitdagende zijn de interne communities. Hoe krijg je werknemers in beweging om hun kostbare tijd te spenderen aan het delen van hun kennis met anderen?
Met cases van de Politie en de multinational IBM kijken we naar manieren omdat voor elkaar te krijgen en hoe de community toegevoegde waarde voor de organisatie kan opleveren.

Sprekers

Judith de Vries van de Nationale Politie zal vertellen over de uitdagingen die zij heeft meegemaakt bij het opzetten van een interne community bij de grootste werkgever van Nederland. Hoe activeer je het zeer gemêleerde gezelschap van rechercheurs, commandanten, dienders op straat, communicatiemedewerkers en anderen om onderling en met elkaar in contact te komen?

Sven Hoeboer neemt ons mee in een dag van een IBM’er. Welke rol heeft de interne community in de dagelijkse werkzaamheden en hoe versterkt het de samenwerking.

Uiteraard is er ruim tijd om vragen te stellen en van gedachten te wisselen.

Schrijf je nu in voor het 12e event op 7 september

Kom jij ook naar het 2e CMNL Event op 7 september 2015 bij de politie in Amsterdam? Registreer je dan nu, er zijn slechts 50 plekken beschikbaar!

Tot 7 september!

Geef een reactie