24e CMNL evenement – Sociale dynamiek op crowdfunding platformen – 28 maart

Crowdfunding is een exploderende sector met in Nederland platformen zoals Crowdaboutnow, VoordeKunst, Seeds en Symbid. In 2012 werd €14.000.000,- opgehaald tegenover €500.000,- in 2010.

In een Round Table sessie gaan we in dialoog en de hersens laten kraken. De sessie wordt geleid door Ronald Kleverlaan (nl.linkedin.com/in/kleverlaan) en leden van het CMNL bestuur. Ronald is Crowdfunding promoter en CEO van WEBclusive. Hij zal een korte presentatie geven over Crowdfunding en een aantal vragen voorleggen die specifiek ingaan op community building en community management. Crowdfunding platformen kunnen veel leren van community specialisten. Deze Round Table Sessie is een goede gelegenheid om een groeiende markt te ontdekken en community management onderdelen te herkennen.

De Round Table sessie vind plaats op 28 maart bij Webclusive (http://goo.gl/maps/chQGJ), het programma start om 18:00 uur.

Vakverenigingsleden hebben reeds een uitnodiging ontvangen. Twee weken voor aanvang wordt de link naar de aanmeld pagina in onze LinkedIn groep gepubliceerd. Zet het alvast in je agenda! Ben je van plan te komen of heb je ervaring Crowdfunding als investeerder of project eigenaar, vertel je verhaal in de comments, we zijn erg nieuwsgierig!

One Comment

Geef een reactie