Meld je aan voor de CMNL Expert Sessie met Richard Millington

Op 15 februari organiseert de vakvereniging Community Management Nederland de CMNL Expert Sessie met als spreker

Richard Millington

Richard Millington is een zeer ervaren community manager en heeft onder andere gewerkt voor Amazon, Lego en Greenpeace. Hij is oprichter van Feverbee.com en schrijver van ‘Buzzing Communities’. Hij geldt als dé opinion leader onder community managers. Hij zal zijn visie delen en met jullie in discussie gaan aan de hand van jullie vragen.

De avond start om 18.00 en zal tot 20.00 duren. Daarna is er de mogelijkheid om samen nog wat te drinken tot 21.00. Er wordt gezorgd voor hapjes en drankjes.

We danken Insided  voor het beschikbaar stellen van hun kantoor:
Singel 118a
1015 AE Amsterdam

De beste manier om Insided te bereiken is per openbaar vervoer. Als je met de auto komt kan je parkeren in parkeergarage De Kolk.

Aanmelden kan via http://linkd.in/Xh3CZI NB: deze link verwijst naar de aankondiging op onze LinkedIn groep. Kom je er niet in? Dan moet je je eerst aanmelden bij onze groep!

NB: helaas geeft Eventbrite om technische redenen het ticket weer als zijnde gratis. Maar dat geldt alleen voor leden van de Vakvereniging Online Community Management Nederland. Niet-leden betalen 20,- voor CMNL Expert Sessies. Dit bedrag kan (bij voorkeur gepast) aan de deur betaald worden.

 

We hopen je de 15de te zien!

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

Kirsten Wagenaar

Geef een reactie