Vier de Community Manager Appreciation Day!

Jeremiah Owyang had het in zijn blog niet beter kunnen verwoorden: communitymanagers behoren tot de machtigste mensen op het internet. Maar ironisch gezien werken ze vooral achter de schermen. Keer op keer hoor ik via andere CMNL’ers dat ze een geweldige baan hebben, maar eerlijk is eerlijk, soms is het ook ondankbaar werk.

Op 28  januari is het daarom tijd om de communitymanager in het zonnetje te zetten met de jaarlijkse Community Manager Appreciation Day! Op deze dag kan de community jou bedanken voor jouw harde werk. Ook worden er wereldwijd meet-ups georganiseerd, wordt er volop getwitterd en zullen er ongetwijfeld nog veel andere dingen plaatsvinden om stil te staan bij de communitymanager.

Zet in je agenda: 28 januari

Nu ben ik benieuwd: ga jij aandacht besteden aan Community Manager Appreciation Day? En zo ja, hoe?

2 Comments

  1. Hans Kramer

    Seriously? “Op deze dag kan de community jou bedanken voor jouw harde werk.” Als iemand zou moeten weten dat je niets alleen doet, dan zij wij het. Bovendien, hoezo moeten wij meer gewaardeerd worden voor wat we doen? Het is ons werk. Let’s get back to it.

    Reply
  2. Tineke Pauw

    Het is misschien te vergelijken met secretaressedag, daarvan vraag je je soms ook af: waarom? Maar ach, waarom niet? 🙂

    Reply

Geef een reactie